Cili Sot Co-Worker Will Ju qij?

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Çdo njeri arrin një pikë në jetën e tij kur është koha për të vendosur se çfarë të bëjnë për një karrierë apo profesion. Duket klishe, por të gjithë me të vërtetë dëshiron të njëjtën gjë – Një punë që të jenë krenarë, paguhen mirë, dhe të fitojnë respektin e kolegët tuaj. Por si e bën dikush të ri të lojës gjeni rrugën e drejtë të karrierës? Nëse zgjidhni jakë të bardhë ose blu? Të dy vijnë me grup e tyre të mirat dhe të këqijat, por një gjë është e sigurt, ose mënyrë ju do të jeni të bashkëveprojmë me babes bukur zyrës në ditë. Me gjithë këtë kontakt intim të ngushtë me brirë, gratë e moshuara, çfarë do të bëni për të marrë në brekë e tyre dhe qij ata në orën? Si ju të lundruar në rrugën tuaj nëpërmjet intervistë pune pas intervistës, provoni dhe shikoni se sa cougars ndryshme dhe milfs ju mund të dështoj në përditësimin e kësaj jave!