Virtual Sex Version Explorer 2.0

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Firmware azhornimi version pritur gjatë 2.0 është lëshuar në fund për Virtual Explorer Sex. Në versionin e mëparshëm të qij nëpër botë, keni pasur mundësinë tuaj të ndyrë një grumbull njerëzish të whores të ndryshme nga e gjithë bota. Mirë, ju jeni në për një trajtojnë të veçantë për shkak se zhvilluesit përditësuar vetëm të lojës me 4 të gjitha gratë të re të bukur të dështoj. Që të filloni, thjesht zgjidhni rajon ose vend që ju dëshironi për të vizituar, pastaj të marrë një pushim virtuale për të përmbushur një nga të nxehtë, vajzat me brirë nga ai vend. Një ëmbël, zuskë pafajshëm është e gatshme dhe duke pritur në vendndodhjen tuaj të dëshiruar, dhe do të ju mirëpresim në vendin e saj me një blowjob sensual ndjekur nga seksi çuditshëm hardcore. Mos u shqetësoni, këto gra nuk do të heqë dorë deri sa të jeni 100% i kënaqur. Pra rri duarkryq, relaksohuni, dhe le Virtual v2.0 Seks Explorer kthehet wildest fantasies tuaj seksuale në një realitet të pabesueshme!