Mendime Deliered

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Ata thonë se ju nuk mund gjithmonë të merrni atë që ju dëshironi. Por, çfarë nëse ju mund të? Çfarë do të bëni në qoftë se çdo gjë që nënndërgjegjeshëm tuaj të dëshiruar dhe të fantasized rreth u bë realitet? Do që të jetë një bekim…ose më shumë si një mallkim? Si fantazite tuaja të vijnë e vërtetë shumë pyetje do të shfaqen. Si ata të vijnë e vërtetë? A jeni duke ëndërruar, ose thjesht duke shkuar çmendur? Një gjë është e sigurt…kjo do të jetë një aventurë e mbushur me ton të pidhi dhe epshit!