Mit Nga Spitali çmendinë

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Dëgjuar ndonjëherë e Spitalit çmendinë? Ajo duhet të jetë weirdest Instituti i kujdesit shëndetësor kurrë! Sidomos kur është infermiere Mandy që kontrollon pacientët - dhe me kujdes zgjedh shëron seksualisht stimuluese që ata marrin. Dëgjoni historitë e infermieren e re që thashethemet në lidhje infermiere Mandy!