Zeshkane POV qij fest

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Bota është e tillë një vend i madh dhe ka aq shumë për të ofruar në qoftë se ju jeni të gatshëm për të hap jashtë zonës tuaj rehati dhe të shfrytëzojnë mundësitë rreth jush. Pasi ju të zbuloni se jeta nuk ka të bëjë justifikime, ai bëhet një milion herë më e lehtë për të filluar që jetojnë TANI – në kuptimin më të lartë të fjalës. Recetë është aq e thjeshtë sa kjo tingëllon shumë. Vetëm të ndryshojë të gjitha ato Jo për Yes`es, dhe të gëzojnë të gjitha keq, përfitimet e pista që vijnë së bashku me të. Ju do të jetë i befasuar se sa shumë vajza janë poshtë të dështoj në qoftë se ju vetëm të përpiqen!