Një messed-të premten

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Një marrëdhënie e re është gjithmonë e vështirë për t'u marrë me. Ju duhet të bëni një përshtypje të mirë për të dashurën tuaj dhe familjen e saj, Fjalët duhet të jenë të zgjedhur me mençuri përveç atë që ju ndajnë me të, por më e rëndësishmja që ju keni për të gjetur ritmin e duhur për të diktuar. Por, çfarë nëse një nga këto gjëra shkon off-kurs?