Erotik Dashuria Affair me Gorgeous violinist

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Pasi u mbërthyer në një fund të vdekur, Marrëdhënia frustruese për mbi 5 vjet, Kiara është e gatshme për kapitullin e ardhshëm në jetën e saj. Si një jetë të gjatë, Violinisti i pasionuar, Kiara merr ngushëllim në duke luajtur këngë të zymtë në violinë e saj. Sfida më e madhe që ajo përballet tani që ajo është e vetme është borxhi dhe pasiguria financiare. Si do të mbështesë këtë moshë martese i bukur i ri veten pa një burrë rreth. Pasi që i konsideroni duke i dhënë mësime private të muzikës, kjo bjonde me brirë i jep në të epsheve të saj parak seksuale dhe kryeson poshtë një udhëtim intensiv dhe erë me një dashnor të ri. Ndiqni kiara dhe të drejtpërdrejtë të pasionuar, seksi erotike në këtë gjatësi të plotë film interaktive.