Easter Surprise

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Pashkëve mund të merrni mjaft i vetmuar kur të dashurën tuaj të bukur ka për të shkuar jashtë qytetit në një udhëtim pune dhe të largohet nga ju prapa. Megjithatë, ajo ka diçka të veçantë të planifikuar për të mbajtur ju argëtuan ndërsa ajo e shkuar. Një mister sexy për të zgjidhur dhe të gëzojnë. Një gjueti thesari për diçka djallëzisht emocionuese, diçka që e besoj se ne. Koha për të gjetur se çfarë është!