Dare lojë

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Pak Athina ka qenë gjithmonë kurioz për burrërinë e tij hap pas vëllait pasi ata patën të ndajnë të njëjtën shtëpi, por sot ajo arriti të mbledhë guximin e saj për të vjedhës në dhomën e tij dhe fotot e saj të parakohshme ... për përdorim të mëtejshëm. Për fat të keq për të, hap-vëllai zgjohet, Infektues e saj të kuqe me duar ... ajo që vijon pas kësaj do të jetë më shumë se e çuditshme!