Kolegji qij Babes për Quick Cash

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Nuk është një mister që ëndrra e çdo vajzë është për të gjetur z. I përkryer – Një djalosh i cili dëshiron të martohet, zë vend, të kujdeset për të gjitha nevojat financiare të familjes, dhe të sigurojë neverending dashuri dhe ngrohtësi deri në vdekje. Gjithkush e di se realiteti është më i ashpër se sa fantazi pse, dhe se djalë ëndërr vetëm nuk mund të vijnë së bashku. Kjo është padyshim rasti në këtë porn video të re interaktive. Tina ka mbështetur veten përmes kolegj, duke paguar plotësisht shkollimin e vet me paratë e saj. Herë janë të vështira, ballafaqohen me një punë dhe duke qenë një student me kohë të plotë është shumë e vështirë, dhe duket si në fund të ditës vetëm ajo nuk është e mjaftueshme. Çfarë do të bëjë Tina për të mbuluar shpenzimet e saj shtesë? Ndiqni saj, dhe të vendosin se çfarë duhet të bëni për të bërë disa para ekstra në anën :)!