Babes ndërmjetësi Thith dhe qij për të shpëtuar biznesin

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Paraja… Fuqia… Këto babes badass ndërmjetësi të ketë të gjitha dhe mund të merrni ndonjë njeri që ata të ëndërrojnë. Wall Street është një biznes i ashpër, me shumë konkurrentëve popping up çdo ditë në treg. Këto 3 cougars janë në pak ujë të nxehtë aktualisht. Komisionere e tyre është bërë në rregull, por një konkurrent i ri kërcënon të marrë përsipër dhe të drejtuar ata nga biznesi. Për fat të mirë për këto tre sluts pirjen e duhanit e nxehtë, ka disa marrëveshje të veçantë që mund të ngushtë në horizont. Ndoshta, nëse ata janë të gatshëm për të shkuar milje ekstra ata do të jenë në gjendje për të nënshkruar marrëveshjen. Kontrollit të veprimit dhe të drejtojnë pozicionet e seksit në këtë mur sexy aventurë të gjitha të ri të rrugës!