Biker Chicks dua të thith dhe qij

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Gjithkush e di se të jesh një biker nuk është vetëm një hobi, kjo është një mënyrë jetese hardcore që nuk mund edhe të mund të trajtojë. Orët e gjata në rrugë me bandës tuaj, hipur nga bar në klub, ndyrë aq shumë gra sa karin juaj mund të marrë. Kjo është thjesht një mënyrë e jetës jo shumë të huajt do të bëjnë ndonjëherë. Kjo është një botë krejtësisht të ndryshme, ku respekti fitohet duely, dhe mund të jetë një çështje e jetës ose vdekjes. Ka rregulla të ndryshme, kur shkonte në ferr biking. Bikers’ rregull… dhe tani është mundësia juaj për të zhyten kreu i parë në veprim. Hop mbi Harley tuaj dhe vras ​​sa më shumë pidhi si ju mund të! Kjo është një fantazi të egra të vijë në jetë për të siguruar.