Club Skandal

Dëshironi të luani? Klikoni butonin më poshtë për të nisur lojtar lojë:

Trego Përshkrimi

Si autori përshkroi këtë interaktiv online sex histori: “Club Skandali është e vërtetë për emrin dhe reputacionin e saj kohët e fundit, thashetheme keqe përhapet nëpër qytet, por pronari i saj sexy, Ms. Wicky nuk mund të vënë gishtin e saj nga burimi. Pra, ajo fton një nga punonjësit e saj të besuar, ju, për të zbuluar misterin dhe për të gjetur ata që janë përgjegjës për këtë reputacion të keq.”

Club Skandali ka një reputacion ashtu si ajo tingëllon. Pas transferimit në një pozicion të ri në klub, ajo bëhet menjëherë e qartë se pse stafi merr këtë emër. Një nga kamariere edhe del dhe thotë se do të japë ju kreu në ditën e parë. Ju detyrojnë me dëshirë, dhe ajo fillon deepthroating karin tuaj të drejtë ka në katin dhomë klubit. Tjetër, ju përkulem saj mbi një kabinet Gjuha dhe mina saj pidhi misionar dhe për t'u dukur stil. Ajo pastaj shkon me kalë mbi krye të karin tuaj si një cowgirl – Kjo përsosur pak pafytyrë babe teen është spekulim i përsosur, dhe moans pakontrolluar, ndërsa ju qij guxim e saj jashtë. Tjetër, disa punonjësve të tjerë të ju lejojnë të gishtin assholes tyre, dhe qij ato në asshole. Kjo zuskë bjonde me të vërtetë e do anal, dhe ju afërsisht stërvitje gomar e saj derisa ajo është ulëritës në dhimbje. Pas thënë shefit tuaj të re për të gjitha seksit të çmendur që ju keni pasur dhe se si kjo është alarmante, edhe ajo strips poshtë për të zbuluar këto juggs masive, dhe pastaj bends mbi për të ju qij ass rrumbullakët stilin e saj për t'u dukur shumë! Çfarë një bandë e pulave me brirë; ju jeni do të përshtaten të drejtë në këtu në Club skandalin!